İndirim!

Turizm İşletmelerinde Maliyetler ve Kontrolü

3%

Yazar

Basım Yılı

2016

Baskı Sayısı

1

Sayfa Sayısı

296

Cilt Durumu

Ciltsiz

Kağıt Tipi

2. Hamur

Basım Yeri

Türkiye

En geç 3 iş günü içerisinde kargoda

3%

17,50 16,97

Stokta yok

İndirim!

Açıklama

Kitap, toplam on iki bölümden oluşmaktadır. Kitap bölümleri; özel öğrenme amaçları ve hedefler kapsamında tablolar, çizimler ve önemli modellerle yapılandırılmıştır. Birinci bölümde; turizm işletmeleri ve maliyet kontrolüne yönelik temel kavramlara yer verilmektedir. İkinci bölümde; turizm işletmelerinde maliyet kontrol süreci, üçüncü bölümde; yiyecek maliyet kontrolü, dördüncü bölümde; içecek maliyet kontrolü, beşinci bölümde; işgücü maliyet kontrolü, altıncı bölümde; diğer maliyetlerin kontrolünü ele alınmaktadır. Yedinci bölümde; turizm işletmelerinde ürün fiyatlandırma, sekizinci bölümde; turizm işletmelerinde fiyat-hacim-kar ilişkisi, dokuzuncu bölümde turizm işletmelerinde maliyet analiz yöntemleri, onuncu bölümde; turizm işletmelerinde bütçeleme, onbirinci bölümde menü hazırlanmasında maliyet kontrolü ve onikinci bölümde de turizm İşletmelerinde giderlerin ayrıştırılması konularında ilgililere desteklemek amacıyla tasarlanmıştır.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.